Trojka.rs - 10 najbizarnijih reklama u 2010. godini

By Admin on 01:04

Filed Under:

10 najbizarnijih reklama u 2010. godini

Teško je bilo, ali uspeli smo! Iz mora reklama širom sveta izdvojili smo 10 najčudnijih, najblesavijih i najbizarnijih samo za Vas.

Pre nego što bacite oko na naš izbor 10 najboljih, moramo vas upozoriti da će ove reklame pobuditi i razna osećanja. Smeh, napaljenost, gađenje i tupavost samo su neki od njih.

 1.

 
 Na prvo mesto zasela je "Gusher for an Eye", reklama za voćne bombone, koja, mora se priznati, ima poruku – uvek verujte u sebe. Čak i onda kada se rodite sa jednom bombonom umesto oka iz kojeg štrca voćni sok(WTF?!).
2.
Na drugom mestu nalazi se reklama "No Pressure", tačnije video za ekološku kampanju koja da vam utera strah u kosti. Kampanja nazvana 10:10 želi da utiče na svakog pojedinca da smanji emisiju ugljen-dioksida za
10 posto godišnje, a onaj koto ne uradi biće raznesen. Pa sad ti reci ne!
3.

Indonezijska reklama agencije "Ogilvy i Mather", koja je osmislila reklamu za osveživač daha, mogla bi poneti titulu najbizarnije reklame za stomatološku zaštitu ikad! Spoj plinske komore, zatvorenika i trulih zuba više podseća na scenu iz horor-filma nego na reklamu za oralnu higijenu, te je time zaslužila visoko treće mesto. 
4.
 
Čistoća je pola zdravlja i to nikada nemojte zaboraviti. Ako vam se to ipak dogodi, pomislite kako vam dlakava jaja nepoznatog muškarca prelaze preko lica i tela, i opet i opet. Neverovatna reklama za peškire – "True Clean Towel".
5.
 
Jedna glava kao Rubikova kocka, sok i poruka: 'Mozak postiže najbolje rezultate kada nije žedan. Ne ostaj žedan."Pet plus" za ideju, ali gledanje reklame ne preporučuje se maloj deci.
6.
 
Kad smo kod čistoće, ne zaboravimo na smrad. Kiseli smrad predeža može ugroziti svaki odnos, pa tako i brak. Da biste svoju dragu ponovo namamili u postelju i učvrstili narušeni odnos (a vi ste krivi jer ste u snu prdeli k'o tvor i svoju ljubav doveli do iznemoglosti) morate kupiti "Better Marriage Blanket!". Posebni prekrivač koji ne propušta smrad iz vašeg dupenceta. 
7.

Nastavljamo u revijalnom tonu, tragovima humanih gasova. Pa ko ne bi nakon ove reklame odjurio u apoteku i kupio punu vreću Luftala? Možda oni kojima se više sviđa efekat prirodnog đakuzija. U svakom slučaju, i bez Luftala je zabava zagarantovana. 
8.
 
Nema ništa lepše od prirodnog mirisa vagine. Tako barem tvrde iz nemačke Kompanije "Vice", koja je zaslužna za proizvodnju organskog mirisa "Vulva Original", na koji muškarci, navodno, svršavaju k'o ludi. E, nakon ovoga ne morate više da kradete prljave gaćice svoje komšinice i mirisati ih sakriveni u mraku, samo jedna kap dovoljna je da vas dovede do vrhunca.
9.
 
Jeste li ikada videli čoveka koji je sa tolikom strašću opevao svinje? Em pevač izgleda kao zavodnik, em se raspevao o lepoti svinja i finoći njihovog mesa i to za godišnji sajam u Juti, SAD. Nažalost, klijent "Utah State Fair" odbio je reklamu pravdajući se lošim odabirom glumca – naime on je crnac! Šta god im to značilo.  
 10.
 
I za kraj, ostavili smo ništa manje neobičnu, ali oku najprivlačniju reklamu. A čemu bismo se toliko divili ako ne golim, lepim i seksi ženama. Ovaj put nisu gole, samo razgolićene i izvode najseksi "CPR" ikad viđen. I da, ovo je reklama za intimno rublje. Pa uživajte!
Preuzeto sa: Trojka.rs

0 коментара for this post

Постави коментар